miercuri, 16 februarie 2011

Sorele, mereu Soarele

Nu doresc să subestimez profesionalismul şi dăruirea cu care oamenii de ştiinţă cercetează lucrează şi conlucrează pentru a descifra Universul. Dimpotrivă, toată aprecierea şi tot respectul pentru perseverenţa şi îndârjirea cu care merg mai departe cu o patimă râvnită de noi toţi cei care ne mulţumim să privim cerul cu ochi melancolici sau curioşi, iar atunci când ştirile recente aduc avertismente sau anunţă noi descoperiri în sistemul nostru solar ne îngrijorăm sau ne bucurăm şi continuăm să mergem mai departe îngrijoraţi sau contemplativi.
Îmi dau seama cât de limitaţi suntem încă în căutările noastre şi cât de mici sunt paşii pe care-i facem. Dar cu toate acestea rămânem optimişti mereu şi mergem mai departe....!De fapt acest lucru este important.

Universul ne este ostil?Nici vorbă!Dacă nu ne-ar fi acceptat în ''grădina''lui ne-am fi dezintegrat demult şi nici praful cosmic nu s-ar mai fi ales de noi.
Atunci Soarel ne este ostil?
Nici măcar el. Dimpotrivă!Căldura lui binefăcătoare şi lumina de care ne bucurăm deoportivă noi şi copacii şi florile...copiii SOARELUI!
Iubesc Soarele. Cum aş putea să nu-l iubesc când simt căldura lui care mă învăluie şi-mi face bine, atât de bine încât simt nevoia să dăruiesc mai departe această lumină binefăcătoare.




Observatorul pentru Dinamica Soarelui de la NASA a surprins o erupţie solară imensă, marţi dimineaţă.(16.02.2011)
Erupţia a avut loc în pata solară 1158 şi este cea mai puternică din ultimii patru ani
Ştire preluată de pe site-ul Realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu