miercuri, 19 octombrie 2011

pRO NATURA
Parcul Natural BucegiCheile BicazuluiCoziaCeahlăuMunţii Rodnei


Munţii Călimani


free glitter text and family website at FamilyLobby.com

E-atâta frumuseţe în jurul nostru că dacă nu vrei sau nu şti să o vezi, e ca şi cum ai trăi degeaba!

O spun de fiecare dată cu tărie, cu glasul inimii pe care n-o poţi opri să ceară şi cu încăpăţânarea ochilor pe care nu-i poţi opri să vadă minunile pe care NATURA, în toată splendoarea ei ni le dăruieşte din plin.
Să fim bucuroşi şi să ştim să mulţumim cum se cuvine atunci când unii dintre noi, cu dăruire şi curaj, cu perseverenţă şi poate cu ceva mai mult noroc, reuşesc să ne dăruiască aceste frumuseţi în imagini superbe, în colaje fotografice, în montaje video, documentare, albume de colecţie. Fotograful DAN DINU, iniţiatorul proiectului ''România sălbatică'' este unul dintre aceşti înverşunaţi căutători de comori'' vii.

''Cele mai sălbatice şi spectaculoase locuri din cele 13 parcuri naţionale ale României şi din rezervaţia Biosferei Delta Dunării'' pot fi descoperite şi admirate într-o expoziţie fotografică în aer liber în Parcul Herăstră din Bucureşti. Sper din tot sufletul ca această expoziţie să ajungă şi la Sibiu!Vă invit să vă răsfăţaţi privirea şi să vă umpleţi sufletul de frumos!


(imaginile au fost preluate de pe site-ul România sălbatică)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu