miercuri, 4 septembrie 2013

DIN RAIUL DE SUS... MANASTIREA SADINCA

,
Mănăstirea SĂDINCA - JUDEŢUL SIBIU
                           Dumnezeu a SĂDIT raiul acesta pe pământ ca să  ne fie mai uşor....!







Există un loc în care
soarele curge:
râu de lumină

şi binecuvântare!



Sfinţit de Rugăciunea din zori
Pământul ridică mir dumnezeiesc
 în flori.



 În cupe mari de crin împărătesc...!

Dumnezeiesc
e totul!

4 comentarii:

  1. „HARUL” DE LA SĂDINCA. Dorinţa mea duhovnicească de a mă bucura de harul Schitului Sădinca, s-a transformat într-o experienţă terifiantă: datorită unei averse torenţiale, în curba ne-sem-na-li-za-tă de la intrarea în Sădinca, maşina a derapat şi s-a întors la 180 grade alunecând lateral în şanţul limitrof şoselei. Pr. David ne-a trimis un jeep să ne scoată pe şosea, însă şoferul neglijent nu a ancorat bine şufa care scăpând ne-a proiectat cu botul maşinii în malul de pămând avariind bara, radiatoare, proiectoare, altele, pentru care tot el s-a enervat şi ne-a lăsat să ajungem singuri la schit. Dimineaţă, Părintele s-a oferit să ne ajute a ajunge la service-ul din Sibiu, aşa că l-a chemat pe ucenicul său -"Fratele Stelian", care apoi mi-a pretins 400ron pentru 35km, justificând că împarte egal cu schitul(?!), refuzându-l mi-a sechestrat maşina, încât şocat chiar am acceptat să i-o vând. O oră mai târziu aveam să sufăr un preinfarct. Oare acestea să fie roadele învăţăturii Pr. Arsenie Boca???

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu a trecut mult timp de cand o stire cutremuratoare i-a infiorat pe multi. Era vorba despre un tanar care dorea sa ajunga la Manastirea Prislop, la parintele Arsenie Boca. Din pacate a avut o pana si a fost accidentat mortal.
    Oamenii care vor sa ajunga la Parintele Arsenie sunt ajutati, protejati, indrumati, chemati. Sunt mii de oameni care au simtit asta.
    Sa fie oare Parintele Arsenie vinovat de moartea acestui tanar ? De ce nu l-a protejat ?
    Poate ca Dumnezeu nu a dorit asta ci a dorit sa ia acel suflet la EL.

    Mi-e greu sa cred ca un om pe care parintele Arsenie Boca l-a acceptat langa el se murdareste cu nimicuri. Ar insemna sa ma indoiesc de Harul Parintelui Arsenie Boca si de judecata Lui. Parintele de la Sadinca este un om bland si cu siguranta nu s-ar injosi pentru cativa lei atata timp cat a trait ani de zile in modestie. Cand atingi un nor nu mai vrei mocirla.
    Patania dumneavostra vine din alta directie si ar trebui sa va intrebati de ce a lasat Dumnezeu sa se intample asa, caci nimic nu este intamplator! Multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Modestie...ma faci sa rad, RAV 4X4(120.000 Ron), Opel (30.000 Ron), Logan(15.000 Ron)...etc...daca asculta cel putin si le inplinea cuvintele pr.Arsenie Boca, era altfel...Pr Arsenie Boca a unblat numai pe jos in saracie si umilinta ca in ziua de astazi sa fie un Sfant , nu in masini de lux....

      Ștergere
    2. Puteti sa scrieti toate mizeriile de pe fata pamantului despre Parintele David si despre sfintenia si frumusetea Schitului de la Sadinca, in zadar...cine a mers o data in acel loc si a vorbit cu acest Sfant nu se apleaca la vorbele dumneavoastra.

      Ștergere